سه شنبه 4 مهر 1396 - 05 محرم 1439

تاریخ : يکشنبه 25 مهر 1395     |     کد : 354

اولین جلسه شورای برنامه های تولید دانش مرکز کشوری مدیریت سلامت NPMC برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز کشوری مدیریت سلامت، اولین جلسه شورای برنامه های تولید دانش مرکز به منظور تعین اولویت ها و پژوهش های کاربردی تشکیل شد.

دکتر وحید زمانزاده رئیس مرکز کشوری مدیریت سلامتNPMC ، در خصوص اهداف تشکیل این شورا گفت: با توجه به اینکه یکی از محورهای اصلی ماموریت این مرکز تولید و نشر دانش کاربردی در زمینه مدیریت سلامت می باشد، شورای برنامه های تولید دانش با حضور اعضاء هیئت علمی برجسته و مجرب از دانشکده های مختلف دانشگاه تشکیل گردید .
وی گفت: این شورا در زمینه تعیین محورهای تولید دانش و رئوس برنامه های پژوهشی کاربردی که مرتبط با چالش های نظام سلامت می باشد، فعالیت خواهد نمود.

نوشته شده در   يکشنبه 25 مهر 1395  ساعت  07:56   توسط   حسین دهقانیان
ویرایش شده در يکشنبه 25 مهر 1395 ساعت 08:04 توسط حسین دهقانیان