پنجشنبه 2 آذر 1396 - 04 ربيع الأول 1439

تاریخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1396     |     کد : 373

جلسه نهایی سازی برنامه های مشترک سازمان جهانی بهداشت و مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت NPMC ، جلسه ای با حضور خانم سیروس کارشناس سازمان جهانی بهداشت   WHO و مسئولین مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت به منظور نهایی سازی برنامه های کاری مشترک فی مابین برگزارشد.

در ابتدای جلسه دکتر وحید زمان زاده رئیس مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت با بیان رسالت و اهداف مرکز به معرفی ظرفیت های این مرکز پرداخته ، برنامه های کلی و کلان آینده را در جهت تحقق اهداف نظام سلامت ارائه نمود.
در ادامه دکتر محمد حسین دانشور معاون مرکز نیز به  تشریح سوابق همکاری و برنامه های مشترک قبلی این مرکز با سازمان بهداشت جهانی پرداخته و مطالبی را در ارتباط با افق همکاری های مرکز با WHO بیان نمود.
در ادامه جلسه نیز دکتر محمود یوسفی مسئول و هماهنگ کننده برنامه های مرکز با سازمان بهداشت جهانی، برنامه های مشترک آتی مرکز با سازمان بهداشت جهانی در سال های آینده را تشریح کرد.
در پایان جلسه خانم سیروس کارشناس سازمان جهانی بهداشت WHO ضمن بررسی برنامه های همکاری مشترک ، از  NPMCبه عنوان یکی از مراکز با پتانسیل بالا در زمینه علوم مدیریت و اقتصاد سلامت یاد کرده، ظرفیت های ایجاد شده در دانشگاه علوم پزشکی تبریز  در حوزه علوم مدیریت سلامت را به عنوان مزیت این مرکز بر شمردند.
 شایان ذکر است در این جلسه اعضای گروه های علمی از دانشکده های مدیریت خدمات بهداشت درمان، پرستاری , بهداشت, پزشکی و مرکز تحقیقات مدیریت خدمات بهداشتی درمانی حضور داشتند و به ارائه نظرات تخصصی و علمی در این زمینه پرداختند.

نوشته شده در   يکشنبه 3 ارديبهشت 1396  ساعت  11:35   توسط   حسین دهقانیان
ویرایش شده در دوشنبه 4 ارديبهشت 1396 ساعت 08:06 توسط حسین دهقانیان