يکشنبه 28 آبان 1396 - 29 صفر 1439

تاریخ : شنبه 11 شهريور 1396     |     کد : 383

مراسم تکریم و تودیع سه نفر از همکاران مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت، در جلسه ای که با حضور ریاست، مسئولین و همکاران مرکز روز پنج شنبه مورخ 9/6/1396 برگزار گردید طی مراسمی از آقایان پورشهلا، مرتضوی و سرکار خانم هاتف به لحاظ خدمات ارزشمند، صادقانه و خستگی ناپذیرشان در زمینه امور اداری و آموزش ضمن خدمت تقدیر بعمل آمد. در این جلسه آقای دکتر زمان زاده رئیس مرکز ، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همکاران، اقدامات انجام یافته در مرکز را ماندگار و مهم ارزیابی کردند و با اشاره به شاخصه های برتر آن عزیزان، خدمات ایشان را ارج نهاده و با اهدای لوح سپاس، ایشان را مورد تکریم قرار دادند.
لازم به ذکر است این عزیزان با توجه به تغییر چارت سازمانی دانشگاه و برقراری آموزشهای ضمن خدمت در واحد نیروی انسانی دانشگاه، از این مرکز به نیروی انسانی منتقل شدند.

نوشته شده در   شنبه 11 شهريور 1396  ساعت  08:10   توسط   حسین دهقانیان
ویرایش شده در شنبه 11 شهريور 1396 ساعت 08:19 توسط حسین دهقانیان